0

Iframe content disappears when first loading page

asked 2015-05-19 11:46:14 +0800

fredp gravatar image fredp flag of France
1 1

Hi, Here is my zul file code

<window id="winEdit" title="Visualisation document"
        position="relative" closable="true" visible="false"
        maximizable="true" maximized="false">
        <combobox id="namePJ"></combobox>
        <div id="divPJ" align="center"
            style="overflow:scroll !important; -webkit-overflow-scrolling:touch !important;">
            <iframe id="visuHTML"></iframe>
            <image id="visuPJ"></image>
        </div>
    </window>

I have two type of document to display. I use the iframe when it is HTML source and image when document is PDF. When I first load my application and choose to display HTML document, iframe displays it during like 1 seconde and then the content disappears. When I change to PDF document, it is well displayed. Then I want to display HTML and it works well.

Do you know why I don't have HTML displayed at the first running time ? Thank you

delete flag offensive retag edit
Be the first one to answer this question!
Please start posting your answer anonymously - your answer will be saved within the current session and published after you log in or create a new account. Please try to give a substantial answer, for discussions, please use comments and please do remember to vote (after you log in)!

[hide preview]

Question tools

Follow
1 follower

RSS

Stats

Asked: 2015-05-19 11:46:14 +0800

Seen: 16 times

Last updated: May 19 '15

Support Options
  • Email Support
  • Training
  • Consulting
  • Outsourcing
Learn More