0

Simple page hangs on "loading"

asked 2012-08-20 12:54:27 +0800

Arsen gravatar image Arsen
383 4

updated 2012-08-20 13:00:29 +0800

I've just mirgated from 5.0.11 to 6.0.2. Project is huge, but problems started from the very beggining. Page shows "loading" and does not load. I've tested on different samples and found very simple test

This one hangs on loading

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<zk xmlns="http://www.zkoss.org/2005/zul">
    <div width="100%" height="100%">
        <div>
            <textbox id="emailText"></textbox>
         </div>
    </div>
 </zk>

And this one does not

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<zk xmlns="http://www.zkoss.org/2005/zul">
    <div width="100%" height="100%">
        <div>
        </div>
    </div>
 </zk>

Can't I use textbox inside div? Or is there another problem?

My zk.xml (don't know if it helps)

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<zk>

    <preference>
        <name>org.zkoss.zul.Window.defaultActionOnShow</name>
        <value>fadeIn</value>
    </preference>

    <system-config>
        <ui-factory-class>org.zkoss.spring.bean.ZkSpringUiFactory</ui-factory-class>
        <disable-event-thread>false</disable-event-thread>
    </system-config>

    <session-config>
        <device-type>ajax</device-type>
        <automatic-timeout>true</automatic-timeout>
        <timeout-uri>/public/index.zul</timeout-uri>
    </session-config>

    <error-page>
        <exception-type>java.lang.Throwable
        </exception-type>
        <location>/error.zul</location>
    </error-page>

    <library-property>
        <name>org.zkoss.theme.preferred</name>
        <value>breeze</value>
    </library-property>
</zk>

Google Chrome debugger show js-exception

Uncaught TypeError: Cannot set property 'renderSpinnerButton' of undefined

delete flag offensive retag edit

3 Replies

Sort by ยป oldest newest

answered 2012-08-21 06:59:42 +0800

Arsen gravatar image Arsen
383 4

Is it known bug or am I the only one facing this problem?

link publish delete flag offensive edit

answered 2012-09-26 19:57:09 +0800

pronchakov gravatar image pronchakov
3

I just had exact error. It's because your zk become 6.0.2, but your theme is still 5...something... version. You just have to remove old theme jar file from your classpath and everything will work.

link publish delete flag offensive edit

answered 2012-09-27 06:52:35 +0800

Arsen gravatar image Arsen
383 4

Thanks a lot

link publish delete flag offensive edit
Your reply
Please start posting your answer anonymously - your answer will be saved within the current session and published after you log in or create a new account. Please try to give a substantial answer, for discussions, please use comments and please do remember to vote (after you log in)!

[hide preview]

Question tools

Follow

RSS

Stats

Asked: 2012-08-20 12:54:27 +0800

Seen: 189 times

Last updated: Sep 27 '12

Support Options
  • Email Support
  • Training
  • Consulting
  • Outsourcing
Learn More