0

App shows a blank page; ZK 5.0.5, IE 8 browser, Tomcat 6.0.13

asked 2011-09-09 16:16:41 +0800

zknewbie1 gravatar image zknewbie1
370 4

Hi, when the users click on our ZK web app., it shows a blank page. I clicked the javascript error on the lower left corner of the browser and got these javascript errors. I then stopped and restarted the web app. (not the whole server) and the app. works fine again. Any insight is greatly appreciated...

Object expected
zk.wpd   Line: 28

'zk' is undefined
zul.lang.wpd   Line: 1

'zk' is undefined
GcmScLaunch/   Line: 22
Code: 0             Char: 1
URI: http://jsp-prod.....


I looked at Line 28 of the zk.wpd script and it has this code:
zkver('5.0.5','2010110316','/GcmScLaunch','/GcmScLaunch/zkau',{'fckez.fckez':'2.6.5_50'},{cd:0,eu:{},eup:{}});}(function(){if(zk._p=zkpi('zul'))try{


And Line 1 of the zul.lang.wpd script and it has this code:
(function(){if(zk._p=zkpi('zul.lang'))try{


So, seems like some problem with the zk. object right? Has anyone experienced the same symptom (blank page and javascript error)? Thanks.

delete flag offensive retag edit

5 Replies

Sort by ยป oldest newest

answered 2011-09-12 07:54:23 +0800

zknewbie1 gravatar image zknewbie1
370 4

Any idea?

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-09-14 21:36:29 +0800

samchuang gravatar image samchuang
4084 4

Hi

could you show us the sample code ?

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-09-15 08:15:59 +0800

zknewbie1 gravatar image zknewbie1
370 4

Since the app. is in production and is quite lengthy, I'm trying to write a smaller sample code to reproduce the issue. Anyway, do you have any documentation about the javascript error described? or any possible root cause to this type of error? It says it's looking for a zk. object but it's not there??

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-09-15 19:39:04 +0800

samchuang gravatar image samchuang
4084 4

Hi

from the exception, it looks like zk.wpd got error, cause 'zk' object not undefine.

zk object is a root object, it will cause components not work.

you could check zk.wpd file, make sure it's loaded correctly

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-09-16 07:57:18 +0800

zknewbie1 gravatar image zknewbie1
370 4

Ok, thanks Samchuang..

link publish delete flag offensive edit
Your reply
Please start posting your answer anonymously - your answer will be saved within the current session and published after you log in or create a new account. Please try to give a substantial answer, for discussions, please use comments and please do remember to vote (after you log in)!

[hide preview]

Question tools

Follow

RSS

Stats

Asked: 2011-09-09 16:16:41 +0800

Seen: 330 times

Last updated: Sep 16 '11

Support Options
  • Email Support
  • Training
  • Consulting
  • Outsourcing
Learn More