0

iframe property for sandbox - https

asked 2017-04-25 23:02:56 +0800

jdrodas gravatar image jdrodas
1

Hello everyone!

In a new application that we are implementing, we find the situation that the iframe component does not allow to display static content when it is accessed using https. It works just fine when using http.

In separate tests with static html, we identify that the iframe works in https when the sandbox attribute is specified with the value "allow-same-origin".

When we use this attribute in a zul file:

iframe id="idFrameClient" width="100%" height="100%" sandbox="allow-same-origin" src="myPage.html"

("<" ,">" and the closing iframe are intentionally absent in the previous line)

We get this error:

org.zkoss.zk.ui.metainfo.PropertyNotFoundException: Method setSandbox not found for class org.zkoss.zul.Iframe

Doesn't this component have a property for setting this value? I couldn't find it in the documentation.

Thank you for any help.

JuanD

delete flag offensive retag edit
Be the first one to answer this question!
Please start posting your answer anonymously - your answer will be saved within the current session and published after you log in or create a new account. Please try to give a substantial answer, for discussions, please use comments and please do remember to vote (after you log in)!

[hide preview]

Question tools

Follow
1 follower

RSS

Stats

Asked: 2017-04-25 23:02:56 +0800

Seen: 27 times

Last updated: Apr 25 '17

Support Options
  • Email Support
  • Training
  • Consulting
  • Outsourcing
Learn More