0

zk-ee-eval 7.0.5 Bootstrap mold="bs-pills" issue

asked 2015-06-22 22:21:10 +0800

clueless gravatar image clueless
62 1 4

updated 2015-06-22 22:25:05 +0800

I am using zk-ee-eval 7.0.5, navbar by itself is working, as are other bootstrap components. However when I try the following:

using the code snippet found here: http://www.zkoss.org/zk-bootstrap/#nav-tabs

I entered the following:

<navbar mold="bs-tabs">
    <navitem label="Home" selected="true" />
    <navitem label="Profile" />
    <navitem label="Messages" />
</navbar>

I also tried this:

<navbar mold="bs-pills">
    <navitem label="Home" selected="true" />
    <navitem label="Profile" />
    <navitem label="Messages" />
</navbar>

Both of the above gave the following exception:

HTTP Status 500 - Unknown mold: bs-tabs; allowed: [default]


type Exception report

message Unknown mold: bs-tabs; allowed: [default]

description The server encountered an internal error that prevented it from fulfilling this request.

exception

org.zkoss.zk.ui.UiException: Unknown mold: bs-tabs; allowed: [default] org.zkoss.zk.ui.AbstractComponent.setMold(AbstractComponent.java:1763)

Any ideas as to a fix?

thanks, clueless

delete flag offensive retag edit

Comments

Did you include zk-bootstrap.jar in your project?

vincentjian ( 2015-06-26 03:25:15 +0800 )edit
Be the first one to answer this question!
Please start posting your answer anonymously - your answer will be saved within the current session and published after you log in or create a new account. Please try to give a substantial answer, for discussions, please use comments and please do remember to vote (after you log in)!

[hide preview]

Question tools

Follow
2 followers

RSS

Stats

Asked: 2015-06-22 22:21:10 +0800

Seen: 21 times

Last updated: Jun 26 '15

Support Options
  • Email Support
  • Training
  • Consulting
  • Outsourcing
Learn More