0

ZK Listitem CSS Bug ? [closed]

asked 2013-05-02 19:43:21 +0800

Senthilchettyin gravatar image Senthilchettyin flag of India
2615 3 8
http://emrpms.blogspot.in...

Look at the following image

image description

I just have the CSS to line through for the entire row based on same condition.

Here is the ZUL File

<template name="model" var="p1">
                    <listitem
                        sclass="@load(p1.active eq 0 ?'inactiveRecord':'')">

And here is the CSS

.inactiveRecord div.z-listcell-cnt {
text-decoration: line-through;

}

It is working fine with one small problem. If you look at the third column(NPI), actually there is no data for that record in the database. But due to CSS, it shows small hyphen which may confuse the end user.

Any solution to correct this ?

delete flag offensive retag edit

The question has been closed for the following reason "the question is answered, right answer was accepted" by Senthilchettyin
close date 2013-06-28 06:06:32

2 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2013-06-28 05:00:21 +0800

benbai gravatar image benbai
2228 6
http://www.zkoss.org

This is because listcell will fill &nbsp; if no value, probably you need to specify the sclass at listcell only if listcell has value.

link publish delete flag offensive edit
0

answered 2013-06-28 06:06:21 +0800

Senthilchettyin gravatar image Senthilchettyin flag of India
2615 3 8
http://emrpms.blogspot.in...

Thank you benbai

link publish delete flag offensive edit

Question tools

Follow
1 follower

RSS

Stats

Asked: 2013-05-02 19:43:21 +0800

Seen: 19 times

Last updated: Jun 28 '13

Support Options
  • Email Support
  • Training
  • Consulting
  • Outsourcing
Learn More