0

Message from webpage: The server is temporarily out of service. Would you like to try again? (467)

asked 2011-10-26 08:27:34 +0800

dis gravatar image dis flag of Switzerland
140 4

Hello

Some users get occasionally the following error message in the browser.
Message from webpage: The server is temporarily out of service. Would you like to try again? (467)

It happens after a server call. The little 'Processing' window appears and is blocked for 15 minutes, then the message above appears.

Only remote users (located in Turkey) have the problem, whereas users located nearly the server (Germany) don't get that error.

What is the reason for that problem and is there a solution? Could it be a network issue?

Browser: IE8
ZK Version: 5.0.7

Thank you
Dieter

delete flag offensive retag edit

5 Replies

Sort by ยป oldest newest

answered 2011-10-28 04:07:49 +0800

vincentjian gravatar image vincentjian
2245 6

updated 2011-10-28 05:15:29 +0800

Hi Dieter,

It looks like a network issue. You can look into server log for more information.

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-10-28 07:53:51 +0800

dis gravatar image dis flag of Switzerland
140 4

We did some more research and found that this error apperas only with IE8 and IE9.

It works with Firefox and it works also with IE in Compatibility view.

- Dieter

link publish delete flag offensive edit

answered 2012-03-14 09:54:14 +0800

atul2012 gravatar image atul2012
6

Hi,

We are getting same error on Jboss 6.1 with both IE and firefox. Do any body have some sort of permenant solution for this error.

link publish delete flag offensive edit

answered 2012-03-21 06:17:02 +0800

vincentjian gravatar image vincentjian
2245 6

Hi atul2012,

Do you using Apache with Jbooss 6.1?
If yes, do you using mod_proxy in Apache?

link publish delete flag offensive edit

answered 2013-07-17 08:33:28 +0800

urenpatelce gravatar image urenpatelce flag of India
0

Hey Dieter,

  I was also able to replicate this issue for my project but when I checked the same issue in my laptop then it worked fine there. So I did some more analysis and find out that due to some plugin, I was getting that error. So Please try with disabling your plugins in IE. May be that will work.

Good Luck!!!!

  • Uren
link publish delete flag offensive edit
Your reply
Please start posting your answer anonymously - your answer will be saved within the current session and published after you log in or create a new account. Please try to give a substantial answer, for discussions, please use comments and please do remember to vote (after you log in)!

[hide preview]

Question tools

Follow

RSS

Stats

Asked: 2011-10-26 08:27:34 +0800

Seen: 550 times

Last updated: Jul 17 '13

Support Options
  • Email Support
  • Training
  • Consulting
  • Outsourcing
Learn More