0

Activation hangs in STS 2.6.0

asked 2011-03-18 10:22:16 +0800

pentavalle gravatar image pentavalle
39 1 1

Hi, I tried to activate ZK Studio 1.0 in STS 2.6.0 but process hangs....

This is part of the Eclipse log:

!ENTRY org.zkoss.eclipse.setting 4 4 2011-03-18 16:17:18.591
!MESSAGE null
at [org.zkoss.eclipse.services.license.core.LicenseManager]
!STACK 0
java.lang.NullPointerException
at java.lang.String.<init>(String.java:515)
at org.zkoss.eclipse.license.util.LicenseReader.read(Unknown Source)
at org.zkoss.eclipse.services.license.core.LicenseManager.decryptLicense(LicenseManager.java:147)
.........

!ENTRY org.zkoss.eclipse.setting 4 4 2011-03-18 16:17:18.592
!MESSAGE cannot load any license from environment
at [org.zkoss.eclipse.services.ServicesPlugin]
!STACK 0
java.lang.RuntimeException: cannot load any license from environment
at org.zkoss.eclipse.services.license.core.LicenseManager.loadLicenseAndPermission(LicenseManager.java:84)
at org.zkoss.eclipse.services.ServicesPlugin.start(ServicesPlugin.java:153)
..........

ENTRY org.eclipse.ui 4 0 2011-03-18 16:17:28.333
!MESSAGE Unhandled event loop exception
!STACK 0
java.lang.RuntimeException: java.lang.RuntimeException: cannot load any license from environment
at org.zkoss.eclipse.services.ui.ZKRegistrationUIHelper.storeUserProfile(ZKRegistrationUIHelper.java:313)
at org.zkoss.eclipse.services.ui.AccountActivationDialog.activate(AccountActivationDialog.java:131)
..................
Caused by: java.lang.RuntimeException: cannot load any license from environment
at org.zkoss.eclipse.services.license.core.LicenseManager.loadLicenseAndPermission(LicenseManager.java:84)
at org.zkoss.eclipse.services.ui.ZKRegistrationUIHelper.storeUserProfile(ZKRegistrationUIHelper.java:311)
... 37 more

It was the same in STS 2.5.2

delete flag offensive retag edit

7 Replies

Sort by ยป oldest newest

answered 2011-03-20 20:26:56 +0800

samchuang gravatar image samchuang
4084 4

Hi

you can send mail to info at zkoss org, see if any solution.

from what I heard, it may cause by a encrypt lib doesn't work in STS 2.6.0

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-03-28 14:08:04 +0800

hhildebr gravatar image hhildebr
3

updated 2011-03-28 14:08:13 +0800

Hi,

I got the same problem, also using sts 2.6.0. Any news on this issue?

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-04-14 01:14:58 +0800

mmansell gravatar image mmansell
3

Same issue. Trying to evaluate zk studio but can't get it to work in STS 2.6.0.

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-05-12 22:35:29 +0800

beon gravatar image beon
3

I have the same problem too

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-06-03 15:32:31 +0800

emulation gravatar image emulation
3

more people with the same problem :(

link publish delete flag offensive edit

answered 2011-06-05 09:24:46 +0800

khorght gravatar image khorght
3

getting the same problem

link publish delete flag offensive edit

answered 2012-05-21 01:00:14 +0800

jeanher gravatar image jeanher
1719 1 6
ZK Team

updated 2012-05-21 01:01:29 +0800

Please change the java.security file referencing: http://books.zkoss.org/wiki/ZK_Studio_Essentials/Installation#Can.27t_activate_in_Spring_Tool_Suite_2.6.0

link publish delete flag offensive edit
Your reply
Please start posting your answer anonymously - your answer will be saved within the current session and published after you log in or create a new account. Please try to give a substantial answer, for discussions, please use comments and please do remember to vote (after you log in)!

[hide preview]

Question tools

Follow

RSS

Stats

Asked: 2011-03-18 10:22:16 +0800

Seen: 3,456 times

Last updated: May 21 '12

Support Options
  • Email Support
  • Training
  • Consulting
  • Outsourcing
Learn More