0

Leading zeros in a Longbox

asked 2009-05-21 15:43:42 +0800

YamilBracho gravatar image YamilBracho
1722 2

Hi. I have this Longbox:

<longbox id="tbRIF"
         width="100px"
         cols="12"
         format="###########"
         maxlength="12"/>

And when i input, say "0012" and press tab key the contents of text box are changed to "12", wiping out the leading zeros
but I need to keep them.
How can I solve this issue ?

TIA
Yamil

delete flag offensive retag edit

2 Replies

Sort by ยป oldest newest

answered 2009-05-21 16:34:24 +0800

gyowanny gravatar image gyowanny
283 1 2 6

I think the #### mask just put white spaces.
Try to change the mask to "0000#" or "00000".

Let us know if it works.

Gyo

link publish delete flag offensive edit

answered 2009-05-21 19:29:50 +0800

YamilBracho gravatar image YamilBracho
1722 2

Thanks
If I do that ZK fill the field with additional zeros. I just only need what the user typed in...
eg. "012" -> "00012"

link publish delete flag offensive edit
Your reply
Please start posting your answer anonymously - your answer will be saved within the current session and published after you log in or create a new account. Please try to give a substantial answer, for discussions, please use comments and please do remember to vote (after you log in)!

[hide preview]

Question tools

Follow

RSS

Stats

Asked: 2009-05-21 15:43:42 +0800

Seen: 146 times

Last updated: May 21 '09

Support Options
  • Email Support
  • Training
  • Consulting
  • Outsourcing
Learn More